ΔΥΟΡΟΦΟ ΚΤΙΣΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΣΤΑΡΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 709

ΔΥΟΡΟΦΟ ΚΤΙΣΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΣΤΑΡΟ

250.000 €
Περιγραφή ακινήτου
Διώροφη οικοδομή, κατασκευής 2004 σε οικόπεδο 335,54 αποτελούμενη από Υπόγειο 87,47 , Ισόγειο διαμέρισμα (με άδεια σε ισχύ για Καφενείο-Εστιατόριο) 96,13 και Όροφοδιαμέρισμα 84,50 ενιαίο χώρο, κουζίνα και μπάνιο και οντά- υπνοδωμάτιο.

Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό του Λιστάρου (12χλμ από την πόλη των Μοιρών) και έχει πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από την πόλη των Μοιρών στη Μονή Οδηγήτριας και τους Καλούς Λιμένες και διαθέτει κεντρική θέρμανση (αυτονομία στους ορόφους), κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα και πιεστικό 2 τόνων εγκατεστημένο στο υπόγειο. Η κατοικία στον όροφο είναι μοντέρνας κατασκευής διαμπερής με μεγάλα ανοίγματα και σύγχρονα κουζίνα και μπάνιο, μεγάλη βεράντα με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο της Μεσαράς και τον Ψηλορείτη.

Το ισόγειο, που σήμερα λειτουργεί ως κατοικία,  έχει σε ισχύ άδεια λειτουργίας για ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ και διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για εξωτερική μονάδα υγραερίου με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, τριφασική παροχή ρεύματος, εμφανή πάγκο/μπαρ στον εσωτερικό χώρο και αυλή 200 που χωρά 150 άτομα. Στον εσωτερικό του χώρο διαθέτει χώρο W/C με δύο τουαλέτες καθώς και τζάκι ξύλου.

Το ισόγειο μετατρέπεται εύκολα σε ισόγεια κατοικία ανεξάρτητη από αυτή του ορόφου δεν έχει γίνει ωστόσο αλλαγή χρήσης από επαγγελματική σε κατοικία.
Το ακίνητο διαθέτει μία θέση πάρκιγκ (ανοιχτό).

 

Ο Λίσταρος είναι ένα μικρό, παραδοσιακό χωριό της νότιας Κρήτης που βρίσκεται νότια του Σίβα και ανατολικά των Ματάλων, σε μικρή απόσταση από την Ιερά Μονή  Οδηγήτριας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων  και έχει θέα τις ακτές του κόλπου της Μεσσαράς, τα νησιά Παξιμάδια και έως απέναντι το κάβο του Αγίου Παύλου. Τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων που αναζητούν στιγμές ξεκούρασης κάνοντας  το χωριό ένα ήσυχο μέρος για χαλάρωση.


Γενικά χαρακτηριστικά
Τιμή: 250.000 € Συντελεστής δόμησης:
Εμβαδόν οικοπέδου: 336 τ.μ. Εμβαδόν κτισμάτων: 268 τ.μ.
Εντός σχεδίου: ΝΑΙ Απόσταση από θάλασσα: 6000
Κλίση:
Χαρακτηριστικά κτηρίου
Τύπος: Κτήριο Έτος κατασκευής: 2004
Όροφος: 0 Επίπεδα: 3
Εσωτερικά χαρακτηριστικά:
Υπνοδωμάτια: 2 / Σαλόνια: 1 / Κουζίνες: 2 / Μπάνια: 2 / WC: 2 / Κλιματισμός: ΝΑΙ / Επιπλωμένο: ΝΑΙ / Κουφώματα: Ξύλινα / Διπλά τζάμια: ΝΑΙ / Τζάκι: ΝΑΙ / Είδος δαπέδου: Πλακάκι / Θέρμανση: Καλοριφέρ
Εξωτερικά χαρακτηριστικά:
Κήπος: ΝΑΙ / Βεράντες: ΝΑΙ / Επιφάνεια οικοπέδου: 336 τ.μ. / Βεράντα: ΝΑΙ / Μήκος πρόσοψης:
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
Αποθήκη: ΝΑΙ / Ηλιακό: ΝΑΙ / WC: 2 / Πισίνα: ΟΧΙ / Προσανατολίσμος: / Θέα: ΝΑΙ / Ημιτελές: ΟΧΙ / Χρήζει ανακαίνισης: ΟΧΙ / Γωνιακό: ΟΧΙ / Υπο κατασκευή: ΟΧΙ
Τοποθεσία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λίσταρος

Φόρμα Ενδιαφέροντος