ΒΙΛΑ 110 m²  ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 1010

ΒΙΛΑ 110 m² ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

590.000 €
Περιγραφή ακινήτου

Πωλείται βίλα 110 m²(υπό κατασκευή) σε οικόπεδο 1200 m² στο Καλαμάκι. Στα τετραγωνικά του σπιτιού εμπεριέχονται και οι ημιυπαίθριοι χώροι. Η τιμή αναφέρεται στο σπίτι τελειωμένο. Υψηλού επιπέδου μοντέρνα κατασκευή, η εσωτερική της διαρρύθμιση αποτελέιται από δύο υπνοδωμάτια, ενιάιο χώρο σαλόνι-κουζίνα και δύο μπάνια,ένα κοινόχρηστο και ένα κυρίως μπάνιο. Επίσης διαθέτει χώρο για πισίνα, ενδοδαπέδια θέρμανση και σύστημα fan coil. Διαθέτει χώρο αποθήκης και μία υπόγεια δεξαμενή νερού. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, σε ήσυχη γειτονιά με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στον κάμπο της Μεσαράς. Είναι ιδανική περίπτωση για μόνιμη ή εξοχική κατοικία αλλά και για τουριστική εκμετάλλευση.

 

Το Καλαμάκι είναι δημοφιλής παραθαλάσσιος οικισμός στο νομό Ηρακλείου, στη νότια Κρήτη και βρίσκεται 67 χιλιόμετρα νότια από το Ηράκλειο πολύ κοντά στο Καμηλάρι, τα Μάταλα και τη Φαιστό.Έχει χτιστεί κατά μήκος της μεγάλης παραλίας του κόλπου της Μεσαράς, της μεγαλύτερης παραλίας στη νότια Κρήτη.

Αναπτύσσεται γοργά και έχει ήδη καταλάβει τους γύρω λόφους. Η κεντρική θέση που έχει το Καλαμάκι στη νότια Κρήτη, του χαρίζει το μεγάλο πλεονέκτημα να προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πολλά σημεία τουριστικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, όπως τα Μάταλα, ο Κομός, η Φαιστός, η Αγία Γαλήνη και πολλά άλλα.


Γενικά χαρακτηριστικά
Τιμή: 590.000 € Συντελεστής δόμησης:
Εμβαδόν οικοπέδου: 1200 τ.μ. Εμβαδόν κτισμάτων: 110 τ.μ.
Εντός σχεδίου: Απόσταση από θάλασσα:
Κλίση: Επίπεδο
Τοποθεσία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Φόρμα Ενδιαφέροντος